Uutinen | Uusi elokuvien verkkokauppa on avattu!

02.09.2022

Suomikassu.fi on nyt uusi elokuvien verkkokauppa. Liity Kassuklubiin ja laita leffoja tilaukseen.

02.09.2022 | Kirjoittanut: Erkki Alho 
Seuraa Suomikassua:
Suomikassu Facebook Suomikassu Instagram Suomikassu Youtube Suomikassu Twitter Suomikassu Discord

Meillä on teille ilouutisia. Miltä kuulostaisi täysin suomalainen, ympäristövastuullinen, uusia, käytettyjä ja kaikkia elokuvaformaatteja myyvä elokuvien verkkokauppa? Suomikassu.fi ei ole enää pelkästään tietokanta ja artikkelisivusto, vaan Suomikassu on tästä päivästä lähtien myös elokuvien verkkokauppa. Tässä alla lyhyesti ja ytimekkäästi esittelyä uudesta kaupasta.Kauppa

Kaupasta löydät tulevaisuudessa uutuuksia, ennakkotilauksia ja käytettyjä elokuvia mistä tahansa formaatista. Tämä tarkoittaa sitä, että keräilet sitten VHS-kassuja tai uusimpia 4K-elokuvia, meidän kaupasta löytyvät kaikki elokuvaformaatit 80-luvun kassuista nykypäivään. Pääset tutustumaan kauppaan tästä:


Kalenteri

Kuukausittainen tulevien elokuvatallenteiden julkaisukalenteri ei lähde minnekään. Ainoa muutos on se, että nyt julkaisukalenterista pääset ostamaan tulevat uutuudet ja tekemään ennakkotilaukset suoraan meidän verkkokaupastamme. Pääset katsastamaan tulevat julkaisut edelleen kalenteristamme tästä:


Kassuklubi

Suomikassun elokuvakaupalla on myös oma klubi kanta-asiakkaille. Sen nimi on Kassuklubi. Liittyminen Kassuklubiin on ilmaista ja saat vain kassulaisena etuja, esimerkiksi pääsyn Kassuholviin ja kuukausittaisen alennuskoodin elokuvakauppaamme. Lue lisää ja liity Kassuklubiin tästä:


Avajaiset

Suomikassu-elokuvakaupan avajaiset alkavat tänään ja kestävät koko syyskuun 2022 ajan. Alennuskampanjoiden lisäksi on myös alennuskoodeja: Syyskuun ajan koodilla "AVAJAISET2022" saat 5 euron alennukseen ostaessasi yli 60 eurolla tuotteita ja tämän lisäksi saat alennuskoodin tilauksesi mukana kotiisi (osta 100 eurolla ja saat toimituksen postikuluitta, voimassa 31.10.2022 asti). 

Alennustuotteita lisätään koko syyskuun ajan lisää, joten pysy hereillä ja käy katsomassa uusia lisäyksiä aika ajoin. Pääset tämän hetkisiin alennustuotteisiin tästä:


Tallennetiedot

Suomikassun elokuvakauppa ei ole ainoa uudistus verkkosivuillamme. Tietokantamme on laajentunut tallennetietoihin, joka on kiinteä osa myös elokuvakauppaamme, sillä kaikki kaupastamme löytämäsi tuotteet tallentuvat tietokantaamme. Näin rakennamme jokainen kuukausi suomalaista audiovisuaalista historiaa tietokantaamme, josta keräilijät, nostalgikot ja tietoa kaipaavat löytävät mahdollisimman monen Suomessa julkaistun tallenteen VHS-kassuista lähtien. 

Joten lämpimästi tervetuloa ostoksille Suomikassun elokuvakauppaan ja samalla tukemaan Suomen audiovisuaalista tallennetietokantaa.

Kirjoittanut: Erkki Alho

Päätoimittaja, Medianomi

Elokuvakaupan asiakaspalvelu, Artikkelit, Tietokanta, Verkkosivun suunnittelu ja toteutus, Some-tilit.

02.09.2022 | Kirjoittanut: Erkki Alho 
Seuraa Suomikassua:
Suomikassu Facebook Suomikassu Instagram Suomikassu Youtube Suomikassu Twitter Suomikassu Discord

KOMMENTOINTI

Voit kommentoida nimimerkillä kirjautumatta tai kirjautumalla.


ARTIKKELIT: Kalenterit


ARTIKKELIT: Uusimmat


ARTIKKELIT: Uutiset


ARTIKKELIT: Arvostelut

The Fabelmans on vangitseva elokuva, joka kertoo Spielbergin lapsuudesta ja ennen kaikkea elämästä ja taiteesta

Mitä saadaan kun yksinäinen suomalainen mies joutuu natsien tuhopartiota vastaan? Sisu!


ARTIKKELIT: Vertailut


ARTIKKELIT: Ostovinkit


ARTIKKELIT: Blogit

1990-luvun alussa esitetty Kapteeni Planeetta ja maapartio otti vahvasti kantaa ympäristön saastuttamiseen. Minne katosi lastenohjelma, joka on ajankohtaisempi kuin koskaan?


KAUPPA: Uutuudet