Ostovinkki | Suomikassun 3v-synttärijuhlat

12.02.2024

Suomikassu täyttää 3 vuotta! Sen kunniaksi Kassulaisille kaikki tuotteet -24% / 24h yli 60e ostoksista


KAMPANJA ON PÄÄTTYNYT!


LYHYESTI: Mitä, missä, miten, milloin!?

  • Mitä alennuksessa? KAIKKI tuotteet -24%, kun ostat yli 60 eurolla!
  • Miten saan alennuksen? Alennus on voimassa vain Kassulaisille eli Kassuklubin jäsenille. Käytä omaa henkilökohtaista asiakastunnustasi kassalla (=alennuskoodi). Alennus aktivoituu, kun ostat yli 60e.
  • Mihin asti? tiistaihin 13.02.2024 klo 12:00 asti
  • Mitä muuta pitäisi tietää? Osta yli 100 eurolla ja saat ilmaisen toimituksen
  • Miten voin liittyä Kassuklubiin? Liity ilmaiseksi täällä!

Suomikassu.fi -verkkosivu aloitti toimintansa 12.02.2021 ja se on kehittynyt muutamassa vuodessa elokuva- ja TV-sivustosta täysiveriseksi elokuvien verkkokaupaksi. Ties mihin Suomikassu.fi vielä kehittyy ja venyy. Missä olemmekaan kolmen vuoden päästä?

Kiitos teille rakkaat Kassulaiset! Haluamme juhlistaa tätä kolmen vuoden taivalta antamalla Kassuklubin jäsenille -24% alennuksen kaikista verkkokauppamme tuotteista, kun ostat yli 60 eurolla. Luit aivan oikein. Siis aivan kaikista verkkokauppamme tuotteista: varastotuotteista, tilaustuotteista ja ennakkotilauksista. Nyt on paras hetki hankkia talven uutuudet ja tulevat julkaisut.

HUOM! Alennus on voimassa vain 24 tuntia päättyen tiistaina 13.02.2024 klo 12, eli hopi hopi hyödyntämään tämä talven ainutlaatuinen alennus!

Alennus -24% aktivoituu kassalla, kun ostat yli 60 eurolla ja syötät Kassulaisena oman henkilökohtaisen asiakastunnuksesi alennuskoodi-kenttään. Jos et ole vielä Kassulainen niin liity nyt ilmaiseksi tästä.

Ja mikä parasta: saat nyt myös ilmaisen toimituksen, kun tilaat yli 100e. Tämä tarjous aktivoituu automaattisesti kun ostoskorin arvo ylittää 100 euroa ja tarjous on voimassa toistaiseksi. 

Tervetuloa juhlimaan kanssamme!
ARTIKKELIT


KAUPPA