Suomikassu pähkinänkuoressa

Suomikassu on 12.2.2021 avautunut verkkosivusto elokuvien, sarjojen, piirrettyjen sekä TV-ohjelmien ystäville, unohtamatta VHS-, DVD- ja Blu-ray-julkaisuja. Sivusto sopii elokuvahulluille, keräilijöille ja nostalgikoille. 


Suomikassu-sivusto on kevyt, viihdyttävä artikkelimainen tietokanta. Täällä yhdistyvät vanhat nostalgiset ohjelmat sekä niiden TV-esitys- ja julkaisutiedot. Sivusto keskittyy nostalgian lisäksi myös ajankohtaisiin uutisiin, vertailuihin ja oppaisiin nykypäivän valossa.

Muista laittaa Suomikassu talteen kirjanmerkkeihisi, jotta voit käydä katsomassa täältä uusimmat jutut ja lisäykset. Tilaa myös Suomikassun uutiskirje alhaalta ja laita tervehdykset lomakkeella. Toivottavasti viihdyt nostalgian parissa!


Keitä me olemme?

Erkki Alho

Ylläpitäjä, perustaja

Toimittaja; Tietokannan ylläpito; Kyselyt; Verkkosivun suunnittelu ja toteutus; Grafiikka, kuvat ja videot; Some-tilien ylläpitäjä.

Ville Siirola

Ylläpitäjä

Toimittaja; Tietokannan ylläpito; Verkkosivun toimivuus.


Lähetä meille viesti!


Oletko lukenut jo nämä jutut?

Elokuussa on luvassa Lukas Moodyssonin ja Pedro Almodóvarin elokuvia teräväpiirtona. 4K-rintamalla on hiljaisempaa, sillä The Croods: The New Age -animaatio on ainoa uusi elokuva 4K-julkaisu elokuussa.