KASSUKLUBI

Kassuklubi on Suomikassu.fi -sivuston ikioma kanta-asiakasohjelma, jolla saat mahtavia etuja elokuvakauppaamme ja pääsyn verkkosivun rajoitettuun sisältöön sekä Kassukirjeen sähköpostiisi. Katso kaikki edut läpi alta ja liity Kassulaiseksi nyt heti ja vieläpä täysin ilmaiseksi!

Osallistu tammikuun 2023 aikana arvontaan! Kaikkien Kassuklubilaisten kesken arvomme kolme 20 euron lahjakorttia Suomikassun verkkokauppaan. Lahjakortti on voimassa toukokuun 2023 loppuun asti. Liity siis ilmaiseksi Kassuklubiin tammikuun aikana ja olet mukana arvonnassa! Voittajiin olemme yhteydessä sähköpostitse helmikuun alussa.

Kassulaisena saat nämä edut:

Alennuskoodi 5 €

Saat joka kuukausi yhden 5 € alennuskoodin elokuvakauppaan (osta yli 60 €, saat 5 € alennuksen). Henkilökohtainen koodisi aktivoituu aina uudelleen kuun 1. päivä.

Kassuholvi

Saat pääsyn Kassuholvi-sivulle, josta löytyy erikoistarjouksia elokuvista, joihin muut asiakkaat eivät pääse. Kassuholvin tuotteita on saatavilla rajoitettu erä.

Kassukirje

Saat joka kuukausi sähköpostiisi Kassukirjeen, josta löytyy tietoa elokuvakauppamme kampanjoista sekä uutisia, arvosteluja ym. uusista elokuvajulkaisuista.

Arvostelut

Saat pääsyn uusimpiin elokuva-arvosteluihin muita ennen. Arvostelut vapautuvat kaikkien luettavaksi kuukauden jälkeen.

Vertailut

Saat pääsyn uusimpiin vertailuihin puoli vuotta muita ennen. Vertailut keskittyvät elokuvajulkaisujen eroavaisuuksiin.

Blogit

Saat pääsyn blogeihin, jotka voivat keskittyä mihin aiheeseen vain. Blogit vapautuvat luettavaksi kaikille aina vuodenvaihteen jälkeen.


USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Mikä on Kassuklubi?

Kassuklubi on Suomikassu.fi -sivuston oma ilmainen kanta-asiakasohjelma. Saat liittymällä etuja verkkokauppaamme ja pääsyn rajoitetuille sivuille verkkosivuillamme. Katso kaikki edut tämän sivun ylälaidasta.

Mikä on Kassulainen?

Kutsumme Kassuklubin jäseniä Kassulaisiksi.

Onko liittyminen maksutonta?

Kyllä. Liittyminen on täysin ilmaista.

Mitä liittyminen vaatii?

Voit liittyä ja rekisteröityä Kassuklubiin rekisteröintisivullamme. Rekisteröitymisen yhteydessä kysytään nimesi, sähköpostiosoitteesi ja samalla luot salasanan. Kassulaisena sinulle lähetetään Kassukirje sähköpostiin noin kerran kuukaudessa.

Miten kirjaudun sisään verkkosivustolle?

Voit kirjautua sisään kirjautumissivullamme. Löydät linkin kirjautumissivulle myös ylävalikostamme. Lisäksi aina kun yrität siirtyä vain Kassuklubilaisille tarkoitettuun rajoitettuun sisältöön, verkkosivustomme kysyy kirjautumista.

Unohdin salasanani, miten vaihdan sen?

Kirjautumissivullamme on linkki "Unohditko salasanasi". Klikkaa linkkiä ja kirjoita sähköpostiosoitteesi latautuvan sivun kenttään, jolloin saat ohjeet salasanan vaihtamiseksi sähköpostiisi. Pääset myös suoraan salasanan vaihtamissivulle täältä.

Voinko ostaa verkkokaupasta, jos en rekisteröidy?

Verkkokaupastamme ostaminen ei vaadi rekisteröitymista Kassuklubiin. Verkkokaupasta voi ostaa tuotteita kirjautumatta, eikä kirjautumisella ole vaikutusta verkkokaupan tai ostoskorin toimivuuteen. Kassulaisen osoitetietoja ei esimerkiksi tallenneta myöhempiä ostoja varten, eikä Kassulainen voi myöskään selata ostohistoriaansa kirjautuneena.

Miten lopetan Kassuklubin jäsenyyteni?

Jos et enää halua olla Kassuklubin jäsen, voit ilmoittaa siitä yhteydenottolomakkeella. Huomaathan että jos lopetat Kassuklubin jäsenyyden, myös Kassukirjeen saapuminen sähköpostiisi päättyy. Kun Kassuklubin jäsenyys päättyy, Kassuklubin etuudet eivät ole enää käytössäsi.

Miten alennuskoodini toimii?

Alennuskoodisi on henkilökohtainen asiakastunnuksesi ja koodi pysyy jatkuvasti samana. Alennuskoodisi aktivoituu aina kuukauden alussa uudelleen ja on voimassa yhden kerran kuukaudessa. Saat 5 euron alennuksen, kun ostat 60 eurolla. Kirjoita alennuskoodisi tilausta tehdessäsi "Minulla on alennuskoodi" -kenttään, jotta alennus aktivoituu tilauksen yhteenvedossa.

Mistä löydän alennuskoodini verkkokauppaan?

Alennuskoodisi lähetetään sinulle sähköpostitse liittymisen jälkeen (Tervetuloa Kassuklubiin -viesti). Jos et ole saanut sähköpostia, tarkastathan ensin roskapostikansion. Voit tarvittaessa olla yhteydessä Yhteydenottolomakkeella.

Mikä on Kassuholvi?

Kassuholvi on vain Kassulaisille tarkoitettu sivu, josta löydät tarjouksia ja erikoiseriä elokuvista ja tuotteistamme. Muut asiakkaat eivät pääse Kassuholviin, joten Kassulaisena pääset etusijalla ostamaan Kassuholvin tuotteita.

Mikä on Kassukirje?

Kassukirje on Suomikassun uutiskirje, joka lähetetään Kassulaisille noin kerran kuukaudessa. Kassukirjeessä on muun muassa tietoa uusista tuotteistamme, kampanjoista ja artikkeleista, ym. ajankohtaista. Kassukirje on osa Kassuklubin jäsenyyttä.

Miten voin lopettaa Kassukirjeen tilaamisen?

Kassukirje on osa Kassuklubin jäsenyyttä. Jos et enää halua vastaanottaa Kassukirjettä sähköpostiisi, voit ilmoittaa siitä yhteydenottolomakkeella. Huomaathan, että jos lopetat Kassukirjeen tilaamisen, myös Kassuklubin jäsenyytesi päättyy, etkä saa enää Kassuklubin etuja käyttöön.


ARTIKKELIT

Mitä saadaan kun yksinäinen suomalainen mies joutuu natsien tuhopartiota vastaan? Sisu!


KAUPPA