KALENTERI | Tulevat elokuvatallenteet lokakuu 2021

28.09.2021

Future Film julkaisee vihdoin teräväpiirtona Suomessa elokuvat The Changeling, Near Dark ja The Howling.


28.09.2021 | Kirjoittanut: Erkki Alho
Seuraa Suomikassua:
Suomikassu Facebook Suomikassu Instagram Suomikassu Youtube Suomikassu Twitter Suomikassu Discord

Sisältää mainoslinkkejä. 

Mainoslinkit merkitty *-merkeillä.

Lokakuu on täynnä nostalgisia piirrettyjä, 4K-julkaisuja ja vanhojen klassikkojen formaattipäivyksiä. Tässä poimintoja lokakuun julkaisuista.

4.10. Heti lokakuun alussa saa julkaisunsa Free Guy -elokuva, vaikka se tuli elokuvateattereihin vain muutamia viikkoja sitten. Myös Disneyn Jungle Cruise saa julkasunsa kaikilla formaateilla.

9.10. saapuu kunnon nostalgiapaukku, sillä Willy Fog: Matka maailman keskipisteeseen ja Matka kapteeni Nemon -sarjat saapuvat kokonaisuudessaan ensimmäistä kertaa Suomessa.

11.10. on 4K-julkaisujen päivä, sillä silloin tulee A Quiet Place - Part II, Carlito's Way, Tarantinon Inglorious Basterds, The Guns of Navarone ja Zack Snyderin Justice League Trilogy.

18.10. M. Night Shyamalanin Unbreakable-elokuva saa 4K-julkaisun ja myös Petteri Kaniini 2 on tulossa 4K:na. Saw-elokuvasarja saa jatkoa Spiral-elokuvan julkaisulla, joka on jo yhdeksäs Saw-elokuvasarjan osa.

22.10. on harvinaisten elokuvien juhlaa, sillä ensimmäistä kertaa teräväpiirtona julkaisunsa Suomessa saavat The Changeling - Vaihdokas, Near Dark - Pimeyden läheisyys ja Joe Danten ohjaama The Howling - Ulvonta vuodelta 1981. Night Visions julkaisee Renny Harlinin 2019-vuoden elokuvan Bodies at Rest.

25.10. ilmestyy Sam Raimin tuottama kauhusarja The Unholy ja Looney Tunes hahmot ja koripallon yhdistävän ysärileffan Space Jamin jatko-osa Space Jam: A New Legacy. Myös massiivinen 31. levyn elokuvaboksi Middle-Earth Ultimate Collector's Edition paketoi sisäänsä Hobitit ja Lord of the Rings -elokuvat 4K:na, sekä teatteri- ja extended-versioina.

29.10. kruunaa kunnon nostalgiapiirretyt, sillä kuun lopussa tulee Olipa kerran... Täydellinen kokoelma, jossa on kaikki ilmestyneet Olipa kerran -sarjan osat alkuperäisillä suomidubbauksilla. Eikä siinä kaikki. Myös täydelliset kokoelmat tulee Peukaloisen retket- ja Taotao -klassikkosarjoista. Myös Matka maailman ympäri 80 päivässä ja Muumit tulevat uusintajulkaisuina.

Katso koko lokakuun julkaisulista läpi alta ja laita linkeistä tilaukseen odotetuimmat julkaisut.

Julkaisukalenterin tiedot, kansikuvat ja päivämäärät ovat alustavia. Kaikkien elokuvien verkkokauppalinkkejä ei välttämättä ole kalenterissa, sillä julkaisuja ei vielä löydy kirjoitushetkellä kaikista verkkokaupoista. Kalenteria päivitetään tarpeen vaatiessa, jos ja kun muutoksia tapahtuu.

Mitä julkaisuja lähtee ostoon? Mitkä julkaisut ovat kaikista odotetuimmat?

Mitä mieltä olet syyskuun julkaisuista? Mitä laitoit tilaukseen? Kerro se kommenteissa. 

Tämän julkaisukalenterin kansikuvat, julkaisupäivät ja muut tiedot ovat alustavia.


28.09.2021 | Kirjoittanut: Erkki Alho
Seuraa Suomikassua:
Suomikassu Facebook Suomikassu Instagram Suomikassu Youtube Suomikassu Twitter Suomikassu Discord

Kirjoittanut: Erkki Alho

Päätoimittaja, Medianomi

Artikkelit, Tietokanta, Verkkosivun suunnittelu ja toteutus, Some-tilit.Oletko lukenut jo nämä jutut?


Kommenttialue

Voit kommentoida nimimerkillä kirjautumatta tai kirjautumalla.Tuoreimmat uutiset


Tuoreimmat arvostelut

Respect on musiikkielokuva, jossa sukelletaan Aretha Franklinin laulajauran 50-70-lukujen väliseen aikaan.


Tuoreimmat vertailut

Fyysisen ja striimimedian kuva- ja äänivertailuja


Tuoreimmat julkaisukalenterit

Syyskuu tuo tullessaan upean määrän fyysisiä tallenteita. Kulttielokuva Cannibal Holocaust saa suomikannellisen bluray-julkaisunsa ja ranskalaisen Gaspar Noen uusin elokuva Lux Æterna saa myös suomalaisen blu-rayn, plus paljon muuta.


Tuoreimmat erikoisartikkelit


Tuoreimmat kyselyt