Uutinen | Amsterdam, Beast, Triangle of Sadness ja muita tulossa tallenteina tammikuussa 2023

17.11.2022

Vuoden 2023 ensimmäisinä tallenteina julkaistaan Amsterdam, Beast, Triangle of Sadness, ym.

17.11.2022 | Ville Siirola | 
Suomikassu Facebook Suomikassu Instagram Suomikassu Youtube Suomikassu Twitter Suomikassu Tiktok Suomikassu Discord

Ohessa alustavia tuotekuvia vuoden 2023 ensimmäisistä tulevista julkaisusta. Kuvia klikkaamalla pääset helposti tarkempiin tuotekuvauksiin ja sitä kautta myös ennakkotilaamaan tuotteet Suomikassu.fi -verkkokaupastamme.

Vuoden 2023 aloittaa David O. Russelin ohjaama komedia ja rikosdraama Amsterdam, joka saapuu sekä Blu-ray:nä että DVD:nä heti 2.1.2023. Toinen vuoden alussa saapuva tallennejulkaisu on scifielokuva Nope, josta myös saamme versiot sekä Blu-ray:nä että DVD:nä.

Tammikuussa 2023 mielenkiintoinen tuleva uutuus on myös erinomainen Triangle of Sadness, josta julkaistaan sekä Blu-ray- että DVD-versiot. Suomikassun arvostelussa elokuva ansaitsi 4 tähteä ja suuren suosituksen. Elokuvan arvostelun voit lukea täältä.

Mainitsemisen arvoisia uutuuksia ovat myös kauhuelokuva Smile, joka saapuu Suomeen suomiteksteillä vain Blu-ray-versiona. Draamakauhua tarjoilee myös Beast, joka julkaistaan sekä Blu-ray- että DVD-versioina.

Mikä tulevista julkaisuista kiinnostaa eniten? Kerro se kommenteissa.

  Triangle of Sadness (Blu-ray)

  Ohjaaja: Ruben Östlund Käsikirjoittaja: Ruben Östlund Tuottaja: Erik Hemmendorff, Philippe Bober Kuvaaja: Fredrik Wenzel Leikkaaja: Ruben Östlund Säveltäjä: Mikkel Maltha, Leslie Ming Esiintyjä: Harris Dickinson, Charlbi Dean, Dolly de Leon, Zlatko Burić, Henrik Dorsin, Vicki Berlin, Woody Harrelson EAN: 7333018025127 Julkaisupäivä: 16.01.2023

  17,99 €

      KOMMENTOINTI


      ARTIKKELIT: Uusimmat