Kysely | Mikä on vuoden 2022 paras elokuva? +tulokset

02.01.2023

Vuosi 2022 on tullut päätökseen ja on tullut aika selvittää mikä on lukijoiden vuoden paras elokuva.

02.01.2023 | Erkki Alho | 
Suomikassu Facebook Suomikassu Instagram Suomikassu Youtube Suomikassu Twitter Suomikassu Tiktok Suomikassu Discord

Äänestys on päättynyt

Suomikassun perinteinen Vuoden paras elokuva -äänestys on käynnistynyt ja on aika äänestää vuoden 2022 parasta elokuvaa. Kyselyyn on koottu arvostelumenestyksiä, palkintovoittajia, floppeja, kohuelokuvia ja kassamagneetteja vuodelta 2022. Jälleen olemme saaneet nauttia huikeasta elokuvavuodesta!

Suomikassun Vuoden elokuva -äänestyksen listalle on valittu vain virallisesti Suomessa vuonna 2022 ilmestyneitä elokuvia elokuvateattereissa, tallenteina tai suoratoistopalveluissa. Listalle ei ole valittu sellaisia elokuvia, jotka on tuotettu vuoden 2022 aikana, mutta julkaistaan vasta vuonna 2023, tai jotka  ovat katsottavissa vain ulkomailla tai muuten kyseenalaisin keinoin. 

Valitse oheisesta listasta kolme mielestäsi vuoden parasta elokuvaa. Äänestäminen ei vaadi rekisteröitymistä. Aikaa äänestämiseen on tammikuun loppuun asti. Valinnoistasi ja ehdokkaista voit keskustella esimerkiksi kommenteissa tämän sivun alalaidassa.

Osallistu myös tammikuun aikana arvontaan! Kaikkien Kassuklubilaisten kesken arvomme kolme 20 euron lahjakorttia Suomikassun verkkokauppaan. Lahjakortti on voimassa toukokuun 2023 loppuun asti. Liity siis ilmaiseksi Kassuklubiin tammikuun aikana ja olet mukana arvonnassa! Voittajiin olemme yhteydessä sähköpostitse helmikuun alussa. Liity tästä!

Päivitys 01.02.2023 

Äänestys on päättynyt ja voittajat on valittu. Tässä Top5:

  1. Top Gun: Maverick
  2. The Batman
  3. Everything Everywhere All at Once
  4. The Northman
  5. Licorice Pizza & Avatar: The Way of Water


OSTOSLISTA

Tässä listattuna vuoden 2022 parhaita elokuvaehdokkaita. Tilaa nyt Suomikassun verkkokaupasta.

Kokoelmat

Tuotelista jatkuu seuraavilla sivuilla. Paina Seuraava / Edellinen.


KOMMENTOINTI


ARTIKKELIT


KAUPPA