TV-opastiedot: 08.02.1987

Sunnuntai

TV1

8.30 Lasten ohjelmaa
- Professori Baltsar. - Paras Satuni. - Båstisar. - Det var det.
9.15-9.45 Sunnuntaiuusinta: Kylli
Taiteilija Kyili Koski on tullut monelle katsojapolvelle tutuksi satuja kertovana ja kuvittavana Kylli•tätinå. Kylli Koski on kuitenkin paljon muutakin. Tapaamme viime kesänä 80-vuoti5juhlaansa viettåneen Kylli Kosken Laura Lilja-Haatajan kåsikirjoittamassa ja ohjaamassa ohjelmassa.
10.00-11.00 Perhejumalanpalvetus Janakkalan kirkosta
Alttaripalveluksen toimittaa rovasti Kalevi Salonen ja kirkkohetra Timo Komulainen saarnaa. Janakkalan kirkkokuoro laulaa johtajana ja kanttorina Heljä Linna. Urkurina on Tapio Mäenpää. Tv-ohjaus Satu Våätäinen. Virret: VKE 533, 133, 48 (vuorovirsi), 432 (vuorovirsi), 501, 49.
12.00 Gudstjänst från Tenafa kyrka med Tenala Svenska
församling

Predikant och liturg: Khde Anders Lindström. Organist, kantor och körledare: Dipl.org. Inga Berglund.
13.00 Terje Viken
Henrik Ibsenin runo Terje Viken on kertomus rohkeudesta, kostonhalusta ja leppymisestä. Runon esittää Bentein Baardson Fjären kirkossa. Tuotanto Norjan televisio.
13.35 Mestari. Mt" .
(The Champ). Yksi Hollywoodin suosikkitarinoista, jo kolmasti filmattu kertomus entisen ammattinyrkkeilytähden ja hänen nuoren poikansa suhteesta. Pääosissa: Jon Voight, Ricky Schroder, Faye Dunaway, Jack Warden, Arthur Hill, Strother Martin, Joan BlonndelE. Ohjaaja: Franco Zeffirelli, USA, 1979.
15.45 Jääpalloilua
Maailmanmestaruuskilpailujen pronssi• ja loppuottelut. Se!ostus Pentti Salmi. Pohjoisvisio, Tukholma.
17.30 Pozaluista 2
Oppitunti 9 - Heikki on vilustunut.
17.55 Sähkeuutiset
Tekstitys Teksti-1V:n s. 333.
18.00 Sunnuntairaportti. Mtv
-Onko lääkarilEä oikeus tappaa potilas? Kysymys armokuolemasta askarruttaa asiantuntijoita Suomessa. -Millä rahaila eduskuntaan? Sunnuntairaportti selvitti puolueiden, piirijärjestöjen ja ehdokkaiden vaalitulot ja -menot.
18.30 Karpolla on asiaa. Mtv
19.00 Maija Mehiläinen

(Blet Maja). Metsäpalo. Osa 7/26.
19.25 Ville Vallaton
Sarjakuvasankari yllattävine otteineen nyt televisiossa.
19.35 Kaikkoava paratiisi
Viides osa: lhmisen pahuus. Tämä osa uusitaan tiistaina. Kuudes osa ensi sunnuntaina. (t väntan på paradiset). Svensk text i Text-TV s. 334.
20.30 Uutiset ja sää
20.45 Urheiluruutu

21.10 A-studion maailmankuvat
-Klinan hemmotellut lapset. -Oopperalaulaja Matti Salmisen matkajutut. -Kamelien painikilpailut. -Uskovaiset haluavat pois maapallolta. -Satunnainen matkailija uhkapelurina. Kullanhuuhdontaa tietokoneista. - firmajuhlat. Toimittajana Juhani Mäkela.
21.40 Kesytön maa. Mtv
"Ian sarjan I. osa.
22.10 Kymmenen uutiset. Mtv
22.25 KesBön maa. Mtv

Illan osa iatkuu.
22.55 TV-nytt
Aktuell kommentar och sportnytt.

TV2

14.45 Forsytein taru
Englantitainen sukutarinan kolmastoista osa: Sukuvihaa. MV.
15.35 Joensuun kamarimusiikkiviikko 1985
Arto Noras soittaa Johan Sebastian Bachin Sarja Ill soolosellolle C-duuri. Toimittaja Timo Panula.
16.00 Sunnuntaisin
(Söndagsäppet). Tänään on kynttilänpäivä. Mitä se tarkoittaa? Ja koko kalenterimme, mistä se on peräisin? Vastausta on etsittävä vanhasta Egyptistä. Tuotanto ruotsinkieliset perheohjelmat.
17.00 Tomin ja Huckin seikkailut
Mark Twainin nuorisoromaaneihin perustuvan seikkailusarjan osa 12/26: Haluan olla vapaa. Uusinta.
17.25 Kasmasiini
. ja menossa mukana Päivi ja Kasma Toimittaja Marja Maijala.
18.00 Urheilukakkonen
Urheilukakkosen ensimmäisessä osassa seurataan mm. Alppihiihdon MM-kilpailua. Urheilukakkosessa seurataan myös purjelennon MM-kilpailija ja suomalaisjuhlaa. Juontajina Marja Parikka ja llmo Lounasheimo.
19.00 Kulttuuriruutu: Runebergin palkinto
Idyllisen Porvoon herättää keskitalvella kansallisrunoilijan merkkipäivä. Tänå vuonna oli syytä moninkertaiseen juhlintaan 5. 2. kun J.L. Runebergin nimen saanut kirjallisuuspalkinto ensi kertaa jaettiin.
19.30 Urheilukakkonen
Urhei!ukakkosen toisen puoliskon aiheina ovat mm. yleisurheilun hailimestaruuskilpailut ja pöytätennismaaottelu Suomi-Turkki.
20.30 Uutiset, sää ja tietoisku
20.45 Kate & Allie
Amerikkalaisen komediasarjan tämänkertainen jakso: Yllätyslahja. Tuotanto Reeves Entertainment Group.
21.10 Vapaus
Paavo Haavikon näkemys vanhasta Puskinin muistiinmerkitsemästä tarinasta: nainen jättää aviomiehensä, pukeutuu husaariksi Venåjän armeijaan ollakseen låhellä rakastamaansa miestä, upseeria. Tapahtuu Napoleonin sotaretken aikana. Näyttelijät: Elina Sato, Kari Heiskanen, Heikki Määttänen, Martti Kainulainen, Arto Tuominen, Eiina Hurme, llari Paatso, Aaro Jaronen ja Jarmo Koski. Kuvaaja Kauno Peltola, äånisuunnittelijat Rauno Haikonen ja Jussi Olkinuora, musiikki Pekka Laitinen, lavastaja Ensio Suominen, ohjaajat Timo Humatolja ja Outi Nyytäjä.
22.05 Ajankohtainen Kakkonen
Ulkomaanraportti: Vuoret ovat kurdien ainoat ystävät. Kurdit sanovat olevansa suurin kansa ilman itsenäistä valtiota. Raportti kurdien tai5telusta Iranin hallitusta vastaan on kuvattu Kurdistanin lumihuippuisilla vuorilla. Kurdeja vainotaan myös Ruotsissa. Poliisin pääteorien mukaan Kurdistanin työväenpuo!ue, PKK olisi Palmen murhan takana. Miten vaino vaikuttaa Ruotsin kurdipakolaisten elämään?
23.05-23.15 Teksti-TV:n uutiset ja sää
Text-W:s nyheter och väder.