Viikkokysymys: Mikä on 90-luvun paras kotimainen sketsisarja?

21.06.2021

90-luku oli sketsisarjojen kulta-aikaa. Pulttibois, Kummeli, Vintiöt, Studio Julmahuvi ja Pulkkinen... mikä on paras ysärin sketsisarja? Vastaa kyselyyn.

Kummeli täytti 30 vuotta 7. päivä kesäkuuta, sillä ensimmäinen Kummeli-jakso esitettiin Yle TV1:llä 7.6.1991. 90-luku on ollut sketsisarjojen kulta-aikaa, sillä silloin ilmestyi ne legendaarisimmat sarjat. Monet juurikin 90-luvun sketsisarjoista ovat jääneet parhaiten ihmisten mieliin ja ansainneet legendaarisen statuksen suomalaisen televisioviihteen historiassa. 

Nyt selvitetään, mikä on 90-luvun paras kotimainen sketsisarja ja nimenomaan painotuksella sketsisarja. Tähän kyselyyn ei kelpaa siis poliittiset satiirit tai musiikki- ja viihdeohjelmat, joissa mukana sketsejä, vaan puhtaasti sketsisarjoista. Vastaa kyselyyn alla.

Puuttuuko kyselystä jokin kotimainen sketsisarja? Kerro mikä sarja puuttui ja ansaitsisi ehdottomasti maininnan?Oletko lukenut jo nämä jutut?

Elokuussa on luvassa Lukas Moodyssonin ja Pedro Almodóvarin elokuvia teräväpiirtona. 4K-rintamalla on hiljaisempaa, sillä The Croods: The New Age -animaatio on ainoa uusi elokuva 4K-julkaisuna elokuussa.Kommenttialue

Voit kommentoida nimimerkillä kirjautumatta tai kirjautumalla