Uutinen: Olipa kerran -julkaisujen päivämäärä ja dubbaustiedot tarkentuivat

06.05.2021

Alustava julkaisupäivä on siirtynyt, mutta nyt saimme sen tärkeimmän tiedon, eli sisältävätkö nämä uudet julkaisut alkuperäisen Ylen suomidubbauksen?

Alustava julkaisupäivä on siirtynyt toukokuulta kesäkuulle 11.6. Kun ihmiset ensikerran kuulivat näistä uusista julkaisuista, epätietous valtasi ihmisten päät. "Niihin on kuitenkin tehty uudet dubbaukset, niin kuin Muumienkin kanssa kävi" Tätä epätietoutta hämmensi myös Netflixissä olevat uudemmat Golden Voicen tekemät dubbaukset, joten varmaan myös näissäkin julkaisuissa on myös ne. Monet haikailivat alkuperäisten Ylen dubbausten perään. 

Kansitaiteet ovat nyt julkaistu verkkokaupoissa ja takakannesta saimme sen tärkeimmän tiedon. Kyllä! Nämä uudet DVD- ja Bluray-julkaisut sisältävät alkuperäiset Ylen suomidubbaukset, joita ihmiset rakastavat yli kaiken, sillä ovathan ne nostalgisimmat. VLMedia julkaisee Olipa kerran elämä- ja Olipa kerran ihminen -piirrettysarjat uudelleen digitaalisesti HD-remasteroituna DVD:lle ja Blu-raylle hintaan 29.95 €.

Mitä mieltä olet tästä uutisesta? Menevätkö nämä heti tilaukseen?


Oletko lukenut jo nämä jutut?