23.08.1987

Sunnuntai

TV1

12.00-13.15 GudstJänst i Betaniakyrkan I Jakobstad
Predikant: Leif-Erik Holmqvist, mötesledare: Beni Edström, organist: Albin Wikström. Ungdomskåren och Betaniakåren sjunger under Peter SJöbloms och Roger Wingrens ledning.
14.55 Pyhåpäivän hartaus
Tänään liikutaan Keuruun maisemissa, Hannu Välimäki ja Keuruun lukion tyttökvartetti esiintyvåt ohjelmassa "Armo kantaa eilisestå huomiseen•.
15.10 Tulevla opetusohjelmia
Katsaus Koulutelevision tulevaan ohjelmistoon.
15.15 Yleisurheilua
Ruotsi-Suomi yleisurheilumaaottelu, naiset ja miehet, toinen päivä. Selostus Hannu•Pekka Hånninen ja Kari Hiltunen. Tukholma, Pohjoisvisio. Tekstitys Teksti•TV:n s. 333.
18,00 Sähkeuutiset
Tekstitys Teksti-TV:n s. 333.
18,05 Ja nyt on Kattegatin vuoro
Ruotsalaisten ja tanskalaisten kalastajien, tutkijoiden ja tuonnonsuojetijoiden ilmeet ja puheet tiukkenevat kun aletaan puhua teollisuuden jätteistå ja viljelijöiden käyttämistä lannoitteista, joiden tie kulkee auttamatta jokien kautta mereen. Poliittisiin kompromisseihin ei tunnu olevan enåä missään varaa .. Tuotanto Ruotsin televisio.
18.35 Ennen konserttla kuullaan konsertti . . .
Leikkimielinen musiikillinen iltapala, jossa kuullaan Richard Straussin Burleski pianolle ja orkesterille d-molli. Baselin radion sinfoniaorkesteria johtaa Matthias Bamer, solistina Brigitte Engerer, piano.
19.00 Tohtori sykerö
Hollantilainen piirrossarja. Uusinta.
19.30 Katoava maallma: Kaikkl päättyy aikanaan
Vuosisadan rakkaustarinaksi on kutsuttu Englannin kruunusta tuopuneen kuninkaan Edward Vlll:n ja Mrs. Wallis Simpsonin liittoa. Se pysyi vuosikymmenien mittaan etusivun uutisena eikä siis ihme, että siksi muodostui myös tuon liiton sinettien, Mrs. Simpsonin jalokivien kohtalo. Jokainen niistä kertoo osan heidän rakkaustarinastaan. Pasteur instituuttia, jolle korukokoelma oli testamentattu, myi ne huutokaupassa huuhtikuussa Genevessä AIDS-tutkimuksen hyväksi. Tuotanto BBC, Tekstitys Teksti•TV:n s, 333. (En utdöende vårld). Svensk text i Text-W s. 334.
20.15 Allegro non troppo
italiataisen Bruno Bozzetton piirretty lyhytelokuva Igor Stravinskyn Tulilinnun tahtiin.
20.30 Uutiset ja sää
20.45 Levyraati. Mtv

Juontajana Jukka Virtanen, raadissa istuvat Pirkko Liinamaa, Klaus Järvinen, Sakke Järvenpää, Seija Simonen ja Markku Saksa.
21.45 Urheiluruutu
22.10 Kymmenen Uutlset. Mtv
22.25 TV-nytt

Aktuell kommentar och sportnytt.
22.45-23.40 lhmeiden markkinat
Jorge Amadon romaaniin perustuvan sarjan viimeinen osa, jossa Pedron, Lidion, Ana Mercedesin, Nilo Argo!on ja muiden Bahian asukkaiden tarina saatetaan päätökseen. Pääosassa esiintyi Nelson Xavier. Tuotanto Gtobo, Brasilia.

TV2

15.30 Play Time
(Play Time) Ranskalainen klassikkokomedia vuodelta 1968. Pääosissa Jacques Tati, Barbara Dennek, Jacqueline Lecomte la Henri Piccoll. OhJaaja Jacques Tati.
17.30 LauIuja mereltä
Kotkan Meripåivien ohjelmassa oli myos Merimleslaulu- festivaalit. Festivaalien tarkoituksena on kartoittaa ja elvyttää jo katoamassa ofevaa merimieslaulukulttuuria ja luoda uutta perinettä. IV 2:n viihdetoimitus oli mukana ja tallensi reportaasinomaisestl niin laulula kuin muutakln Meripäivien menoa. Toimittajat Reljo Suojanen ja Veikko Koski,
18.00 Oudon tähden lapset
Englantilainen 6.osainen tieteissarja kolmen lapsen yrityksistå selvittåä muinaisen avaruusaluksen arvoitusta. Viimeinen osa.
18.25 Miten selviytyä yhdeksästä viiteen?
Neliosainen dokumenttisarja stressistå ja sen vaikutuksista jokapäivåiseen elämäåmme työssä ja vapaa•aikana. Asiantuntijana professori Cary Cooper. Osa 3/4. OhJaaja Martin Lucas. Tuotanto Thames Television Int./Englanti. Viimeinen osa esitetåän 30. efokuuta.
19.05 Tila jokivarressa
Ohjelma kertoo ilmajokisesta Fossin tilasta, Joka on ollut saman suvun hallussa vuodesta 1546. Toimittaja Pirkko-Liisa Murtomåki. 2 Atueohjefmatoimitus, Pohjanmaan alue.
19.45 Amerikkalalsta jalkapalloa
Euroopan mestaruuskilpailujen loppuottelu. Selostaja Markku Kataja (Olympiastadion, Helsinki).
20.30 Uutiset, sää ja tietoisku
20.45 Minusta presldentti

Tv 2:n ajankohtaistoimituksen uusi raporttisarja, joka käynnistyy Paavo Väyrysen kampanjan avauksella Oulussa.
21.15 Haaste
Amerikkalainen televisiosarja Amerikan Cup -purjehduskilpailun juonitteluista ja kil ailutunnelmista vuonna 1983. Tämä kuvitteellinen ohjelma perustuu tosiasioihin, joiden ympärille on kudottu rakkautta, jännitystä ja romantiikkaa. 5/6.
22.05-23.00 Pahan vuodet
Tv-näytelmäsarja ruotsalaisesta koulupojasta sota-ajan Ruotsissa. Viimeinen osa. Anderz Harnlngin aiheista sovittanut ja ohjannut Humberto Lopez Y Guerra. Tuotanto Ruotsin televisio.