04.10.1987

Sunnuntai

TV1

13:15 Pyhäpäivän hartaus
Turun seurakunnan nuorisotapahtumassa mukana Gospel Pmver -yhtye ja Mikko Aalto.
13,30 Brandenburgilainen kons. no 2 F-duuri
Concentus musicus Wienistä esittää Nikolaus Harnoncourtin johdolla J. S. Bachin Brandenburgilaisen konserton no 2 F-duuri.
f4.05 Young Australia
Osa 4/5: Life in Melbourne.
14.25 Kahdeksan sisäkuvaa IV
Vaikutelma Givernyn puistossa. Hannu Väisäsen näkemyksiä taiteesta. Uusinta. Tekstitys s. 333.
14145 Tarzan ja valkolnen nainen. Mtv
(Tarzan And His Mate). Pääosissa: Johnny Weissmüller ja Maureen O'Sullivan. Ohjaaja: Cedrick GIbbsons/USA/ 1934. MV.
16.25 Alussa oli kasvatus
Sveitsiläisen psykologin Alice Millerin haastattelu. Miller on ravisteilut kirjoillaan lasten vanhempia. Hänen tavoitteenaan on saada kaikki näkemään, miten swaitsemattomuus ja itsetunnon tukahduttaminen kostautuvat polvesta polveen, ellei ketjua katkaista.
17.25 Tulevia opetusohjelmia
17.30 Deutsch direkt 2

Oppitunti 12. Misså olette työsså?
17.55 Sähkeuutiset .
Tekstitys s. 333.
18.00 Sunnuntairaportti. Mtv
- Kaaharit kuriin, rattijuopot rautoihin. Miksi
vanhat konkarit haluavat palata kilpaladuille? Sunnuntairaportti seurasi Juha Miedon ja Marja-Liisa Kirvesniemen hiihtoharioittetua ltåvallassa.
18.30 Näkökulma: Rakkaudesta rikokseen. Mtv
Muotokuva Rikosmuseon pitkäaikaisesta, legendaarisesta hoitajasta, asessori Wiljo A G. Wathénista, jonka sydän sykkii rikoksille. Samalla katsojaile avautuvat museon ovet, jotka muutoin ovat kiinni. Toimittaja: Veli-Jorma Juusela. Ohjaaja. Rlikka Takala. (Med svensk text).
19.00 Tohtori Sykerö
Hollantilainen piirrossarja.
19.30 Natalie Wood -Tähtilegenda
Amerikkalainen dokumentti. Natalie Woodin elämästä kertovat Elizabeth Taylor, Elia Kazan, • Bette Davis ia Dyan Cannon ja hänen elokuvaminäänsä valottavat otokset monista elokuvista. (Den legendariska Natalie Wood). Svensk text s.334.
20.30 Uutiset ja sää
20.45 Urheiluruutu
21.10 Ulkomaanraportti: Sota vai rauha

Kuwaitin asema Persianlahdella kiristyneessä tilanteessa. Toimittaiat Sinikka Arteva ja Mikko Valtasaari. Tuotanto tv-uutistoimitus.
21.40 Yksi ylitse muiden, 1. osa. Mtv
(First Among Equals) Uusi kymmenosainen engantilaissarja kertoo neliän poliitikon taistelusta kohti Englannin päämimsteriyttä vuosina 1964- 1991. Sana perustuu Jeffrey Archerin romaaniin. Ohjaajat: John Gorreie, Brian Mil!s ja Sarah Harding. Tuotanto: Granada TV.
21.10 Kymmenen uutiset. Mtv
22.25 Yksi ylitse muiden, 2. osa. Mtv
22.55 TV-nytt

Aktuell kommentar och sportnytt.
23.15-0.15 Lentopalloilua
Euroopan mestaruuskilpailujen miesten loppuottelu. Selostus Juha Jokinen. Eurovisio, Belgia.

TV2

14.20 Kuoleman rata
Dokumentti saksalaisten sodanaikaisesta kenttårataunelmasta Kainuusta Koillismaalte ja edelleen Muurmannin tadalle. Pääasiassa sotavangit
raatoivat radan; sadat heistä nååntyivåt pakkaskorpiin säåskiråmeille ja - kuriin. Ohjelmassa on myös Saksan Iiittotasavalfassa kwattuja jaksoja. Käsikirjoittaja ja ohjaaja Jaakko Heikkinen, Uusinta.
15.10 Chilestä tuli perhe
Sapiainin perhe asui Ruotsissa toistakymmentä vuotta ja palasi Chileen -85. Pakolaisvuosien muistoihin mahtuu pa!jon hyvää ja pahaa. Takaisinmuuton tuska ja pelot ovat tuskin vieläkään
täysin lauenneet, sillä monet asiat ehtivåt muuttua poissaolon aikana - niin kotimaassa kuin heissä itsessäånkin. Tuotanto Ruotsin televisio.
16.00 Ulkomaanmatka
(Bussresan) eli "en olisi uskonut, että Holiantiin on niin pitkä matka". Vanhojen eläkeläisten bussiretkestä vieraaseen maahan tulee myös retki omiin muistoihin, nuoruudenkokemuksiin ja joskus jopa huonetoverin sisimpåän. Tuotanto Ruotsin tetevisio. Uusinta.
17.00 Kuva-kirje-kuva
Työntekoa Riossa ja Münchenisså. Kolmetoistaosainen ohjelmasarja brasiljalai5ten ja saksalaisten nuorten vuoropuhelusta elokuvien välityksellä. Ohje!ma on palkittu Prix Jeunesse UNESCON erik01spalkinnol!a. Viides osa.
17.30 Kasmasiini
Tänään vuorossa Kummajaisten viimeinen osa.
18.05 Cousteau Karibianmerellä: Haiti
Jaques ja Jean-Michel Cousteaun dokumenttielokuva.
19.00 Kulttuuriruutu: Tallari soittaa ja laulaa
Kokopäivätyökseen kansanmusiikkia harjoittava ja esittävä yhtye on toiminut Kaustisella vuoden ajan. Sen toiminta-ajatusta seivittelevät kansanmusiikki-instituutin johtaja Hannu Saha ja yh•
tyeen johtaja Anttl Hosioja. Yhtveen jäsenet esiintyvät Kaustisen pelimannitalolla kesäilä 1987 nauhoitetussa tilaisuudessa.
19.30 Jääkiekkoilua
SM.liigan otte!u KooKoo-HlFK. Selostja Antero Karapab. Kouvola.
20.20 Viikon vinkit
20.30 Uutiset, sää ja tietoisku
20,45 Kate & Allie

Amerikkalainen komediasaria.
21.10 Paljonko on paljon
P on P -ohjelma juiistaa naurelmakilpailun, jonka tarkoituksena on kehittää kotimaisen naurelman tasoa ja pidentåä ikää. Muilta osin kysymys ja vastaus dårjestelmä toimii niin kuin ennenkin. Juontajina ovat Raija Pelli ja Hannu Lumivuori.
22.00 Franz Schubert
ltävaltalainen näytelmäsarja. Viimeinen osa: Winterreise Ferdinand-veljen kotiin muuttanut saveltäjä käy yksinäisyydessään yhä kiihkeämmäksi luomistyössään, häntä lietsoo kilpailu aikaa vastaan, sillä tauti murentaa jo vomia. On syksy 1928, ja Schubertilla ikää 31 vuotta.
23.35-23.45 Teksti-TV:n ja sää
Text-TV:s nyheter och väder.

TV3

15.05 Golfia
Svskuun puoliväEissä Walton Heathisa Erglannissa pelatun Europe Open -tumauksen tähtlhetket. Selostaja: Pentti Lindegren.
16.05 Ashtonin perhe
Englaniilainen näytetmäsarja. Osa: Vuoden vaihtuessa. John Porterin joukko.osasto on lähdössä tuntemattomaan kohteeseen ulkomaille ja hänellä on vain hyvin våhän aikaa jättää hyvästit vaimolleen, Margaretille.
17.05 Campbellit
Kanadalainen näytelmäsarja Kanadan erämaihin 1830-1uvulla Skotlannista muuttaneesta uudisasukasperheestå.
17.35 Annasku mietin
Urbaani tietovisa. Kysymme tarkkaan valikoimattomalta seurueelta kysymyksiä, joiden syvällisyys paljastuu vasta vuosien kuluttua. Juontapt: Matti Peltonpää ja Pekka Laiho.
17.50 Ennen elokuvaa
Peter von Bagh kertoo taustoja, mielikuvia ja muuta mielenkiintoista illan elokuvasta.
18.00 Ystävykset
(Life and Death of Colonel Blimp). Ohjaus:
Michael Powell ja Emeric Pressburger, Englanti 1943. Pääosisa: Roger Livesey, Deborah Kerr, Anton Walbrook, John Laurie la James McKechine.
20.45-n. 21.45 Vierasta viedään
Kuka on viikontopun vieras ja mihin paikkoihin häntä viedään? Isäntänä Ere Kokkonen ja emäntänä Saila Saarinen.