Viikkokysymys: Kumpi on parempi verkkokauppa: CDON vai DiscShop?

07.06.2021

Suomessa on kaksi suurta elokuvien, sarjojen ja pelien verkkokauppaa: CDON ja DiscShop. Kumpi näistä on suosikkisi? Vastaa kyselyyn.

Kaksi suurta Pohjoismaista verkkokauppaa, joista suomalainen keräilijä käy ostamassa uusimmat elokuvansa, sarjansa, musiikkinsa ja pelinsä. Kumpikin viihteen verkkokauppa on lähtöisin Ruotsista ja perustettu vuonna 1999.


Kummallakin verkkokaupalla on omat bonusohjelmansa asiakkailleen. CDON:ssa ostetaan vuodeksi käyttöön CDON+ -jäsenyys, jossa asiakas saa kerätä vuoden aikana bonusta tililleen. Vuoden lopussa keräämänsä rahat saa kuluttaa CDON-ostoksiin. CDON+ -jäsenet saavat aina ilmaiset toimituskulut yli 15€ ostoksiin. DiscShopilla on bonusohjelma, jossa on eri bonustasoja, joilla saa aina parempia tarjouksia, mitä korkeammalla tasolla on. Vain korkeimmalla Timanttitasolla on ilmaiset toimituskulut. 

Verkkokauppjen hintataso, asiakaspalvelu ja tuotevalikoima voivat vaihdella paljonkin, joten viikkokysymys kuuluukin: Kumpi on parempi: CDON vai DiscShop? Vastaa kyyselyyn alla.

Ostoksia voit mennä tekemään kumpaankin verkkokauppaan näistä linkeistä: CDON, DiscShop.

Oletko lukenut jo nämä jutut?