Uutinen: Gaspar Noen Irreversible-elokuvasta on tulossa Suomeen bluray-julkaisu

28.04.2021

Gaspar Noen toinen kokopitkäelokuva on saamassa oman teräväpiirtojulkaisun Suomeen, joka sisältää alkuperäisen teatteriversion lisäksi myös Straight Cutin.

Nyt Gaspar Noe -faneja hellitään! Irreversible on saamassa suomikantisen bluray-julkaisun. Alustava ilmestymispäivä on perjantaina 4.6.2021. Julkaisussa näyttäisi olevan suomikannet, ekstroja, pohjoismaiset tekstitykset ja sisältää tämä uusi julkaisu myös teatteriversion lisäksi 2019 vuoden Straight Cut -version. Julkaisun ekstroissa nähdään 41 minuuttinen dokumentti The Irreversible Odyssey ja ohjaajan kommenttiraidan teatteriversiossa. Näiden lisäksi ektroista löytyy myös poistettuja kohtauksia.

Vuoden 2002 teatteriversiohan tunnetusti etenee takaperin lopusta alkuun, mutta tämä 2019 vuoden Straight Cut antaa uuden näkökulman elokuvan tarinaan, sillä nyt tapahtumat nähdään kronologisesti alusta loppuun. Kumpaakaan versiota ei ole ennen julkaistu teräväpiirtona Suomessa suomitekstityksillä. Vincent Casselin ja Monica Belluccin tähdittämä Irreversible - Syntiset on nyt ennakkotilattavissa DiscShopin sivuilta hintaan 29,95 €. 

Mitä mieltä olet tästä uutisesta? Meneekö tämä julkaisu heti tilaukseen?

Lähteet: discshop.fi


Oletko lukenut jo nämä jutut?