Artikkeli: Tulevat Disney Plus -alkuperäissarjat

10.03.2021

Disney+ -tilaajille on luvassa Marvel ja Star Wars -sisältöä koko vuodeksi eteenpäin. 

Marvelin ja Star Warsin ystäville on luvassa herkkua koko vuoden ympäri. Juuri kun WandaVision päättyi yhdeksänteen jaksoonsa, uudet Marvel-sarjat ovat jo nurkan takana. Koko vuodeksi eteenpäin on siis luvassa paljon Marvel- ja Star Wars -nannaa. Käydään siis seuraavaksi läpi, mitä kaikkea Disney+ tarjoaa Star Wars ja Marvel-faneille. Mitä sarjaa sinä odotat eniten? Vastaa myös kyselyyn täällä.


The Falcon and the Winter Soldier

19.03.2021

Anthony Mackie ja Sebastian Stan palaavat rooleihinsa Falconina ja Winter Soldierina. Kapteeni Amerikka vetäytyi eläkkeelle ja antoi kilpensä Sam Wilsonille, eli Falconille, mutta hallitus haluaakin jonkun muun Kapteeni Amerikaksi. Falcon ja Winter Soldier yhdistävät voimansa todistaakseen arvoisuutensa. Jaksoja ilmestyy kuusi, joista ensimmäinen nähdään jo 19.03.2021.


Star Wars: The Bad Batch

04.04.2021

Star Wars universumiin sijoittuva The Bad Batch on animaatiosarja, joka kertoo klooniyksiköstä 99. Sarjan ensimmäinen jakso julkaistaan tulevana Star Wars -päivänä 04.04.2021. "May the Fourth be With You".


Loki

11.06.2021

Superroisto Loki se vain jatkaa eloaan, vaikka on annettu ymmärtää, että Loki on kuollut jo monta kertaa Marvel -elokuvauniversumissa. Loki on kuitenkin palanut takaisin Avengers: Endgame -elokuvan time heistin sivuvaikutuksena. Loki pakeni tesserakti mukanaan ja aiheuttaa ongelmia ajassa. Tähän ongelmaan puuttuu Time Variance Authority -järjestö, eli TVA. Loki-sarjaa on näillä näkymin tulossa ainakin kaksi tuotantokautta. Ensimmäinen jakso julkaistaan Disney+:aan 11.06.2021.


What If...?

Kesästä alkaen

What If...? on animaatiosarja, joka kertoo seuraaja Uatun tutkinnasta, mitä olisi tapahtunut, jos asiat olisivat olleet toisin. Seuraajat ovat rotu joka seuraa ja arkistoi kehittyneellä teknologialla universumin tapahtumia. Ensimmäinen kausi käsittää kymmenen jaksoa ja se alkaa kesällä. Toinen kausi on myös tekeillä.


Ms. Marvel

Loppusyksyllä

Ms. Marvel kertoo 16-vuotiaasta Kamala Khan nimisestä muslimitytöstä, joka saa supervoimat. Hän huomaa, että sopeutuminen kouluun ja muslimiyhteisöön ei helpota yhtään supervoimien myötä. Sarja nähdään Disney+:lla loppusyksystä.


Hawkeye

Vuoden lopussa

Jeremy Renner palaa elokuvista tuttuun rooliinsa Hawkeyena. Barton Clint kouluttaa uutta Hawkeyeta, jota näyttelee Pitch Perfect -elokuvista tuttu Hailee Steinfeld. Hawkeye-sarja nähdään loppuvuonna.


Star Wars: The Book of Boba Fett

Joulukuussa

Mandalorian sarja oli kova hitti viimevuonna Disney+ -palvelussa, sillä sarja oli yksi isoimmista syistä tilata uusi suoratoistopalvelu. Mandalorianin toinen kausi päättyi kuitenkin kiusaukseen uudesta sarjasta, joka kertookin Star Wars -elokuvista tutusta Boba Fett -hahmosta. Sarja tullaan näkemään joulukuussa.


Star Wars: Andor

2022

Diego Luna palaa näyttelemään Star Wars: Rogue One -elokuvasta tuttua hahmoa nimeltä Cassian Andor. Sarja kertoo tapahtumista viisi vuotta ennen Rogue One -elokuvaa, Andorin kaikki 12 jaksoa julkaistaan Disney+:aan vuonna 2022. 


Star Wars: Obi-Wan Kenobi

2022

Ewan McGregor palaa Obi-Wan Kenobin rooliin. Sarjan tapahtumat sijoittuvat 10 vuotta Sithin koston tapahtumien jälkeen. Obi-Wanin piti alunperin olla Rogue Onen ja Solon tapaan Star Wars Story -elokuva, mutta se kuopattiin Solon heikon menestyksen vuoksi. Nyt Obi-Wan tulee näkemään sittenkin päivän valon minisarjana. Sarjan kaikki kuusi jaksoa nähdään vuonna 2022.


Moon Knight

2022

Star Warsista tuttu näyttelijä Oscar Isaac esittää Marc Spectoria / Kuuritaria.  Moon Knight toimii Egyptissä palvotun sodan ja kuun jumalan Khonsun avatarina, hinta jonka Spector joutui maksamaan henkensä pelastamisestaan. Moon Knight koostuu kuudesta jaksosta, jotka tullaan julkaisemaan Disney+ -palvelussa vuonna 2022.


She-Hulk

2022

Orphan Black -sarjasta tuttu Tatiana Maslany näyttelee She-Hulkkia, eli Bruce Bannerin (Hulk) serkkua, asianajajaa nimeltä Jennifer Walters. She-Hulk on toiminut sarjakuvien sivuilla Kostajien ja Ihmenelosten jäsenenä. She-Hulkin 10 jaksoa tullaan julkaisemaan Disney+:ssa vuonna 2022.


Mitä sarjaa sinä odotat eniten? Vastaa myös kyselyyn täällä

Lähteet: Wikipedia

Kuvat: Marvel.comStarwars.com

Oletko lukenut jo nämä jutut?