Kysely: Vaikuttaako Finnkinon eväskielto elokuvateattereissa käymiseesi?

28.06.2021

Onko Finnkinon uusi eväskielto kohtuullinen, vai ampuuko iso elokuvateatteriketju itseään jalkaan tällä uudella ohjeistuksella? Vastaa kyselyyn.

Finnkino avasi vihdoin ovensa uusiin elokuvanäytöksiin 18.6. pitkän koronatauon jälkeen. Finnkinon aulassa saatoi elokuvien ystävät kuitenkin nähdä uuden ohjeistuksen, jossa kielletään omien eväiden tuominen elokuvateatteriin. Vain Finnkinon tarjoamat eväät kelpaavat elokuvateatterisaliin. Finnkino selittää tätä muutosta korona-ajan tulonmenetyksillä. Ohjeistuksen on tarkoitus olla pysyvä.

Tämä Finnkinon päätös on herättänyt vilkasta keskustelua somessa. Toiset sanovat laittavansa Finnkinon boikottiin, kun taas toisia ei uusi sääntö paljoa hetkauta. Myös ymmärtäjiä löytyy Finnkinon päätökselle. Monet taas eivät sulattaneet tätä uutta "pakkoa", ostaa Finnkinon tarjoamia kalliita herkkuja, kun samat herkut saisi paljon halvemmalla viereisestä kaupasta.

Finnkinolta on vastattu, etteivät he tule kuitenkaan häiritsemään katsojien elokuvakokemusta salissa, etsiäkseen katsojien omia eväitä. Aulatiloissa tullaan kuitenkin huomauttamaan asiakkaita, jos heillä näkyy olevan omia eväitä mukana. Eväskielto on herättänyt myös keskustelua siitä, että miksi elokuvateatterissa syödään ylipäätänsä? Eihän oopperassa tai teatterissakaan syödä kuin väliajalla.

Miten sinä suhtaudut tähän uuteen Finnkinon ohjeistukseen? Vastaa kyselyyn alla.

Voit myös perustella vastaustasi kommenteissa.Oletko lukenut jo nämä jutut?Kommenttialue

Voit kommentoida nimimerkillä kirjautumatta tai kirjautumalla