Kysely: Minkälaista sisältöä toivoisit Suomikassu-sivustolle?

02.08.2021

Suomikassu-sivusto on kohta puoli vuotta vanha. On aika kartoittaa, minkälaisesta sisällöstä lukijat ovat kaikista kiinnostuneimpia.


02.08.2021 | Kirjoittanut: Erkki Alho
Seuraa Suomikassua:
Suomikassu Facebook Suomikassu Instagram Suomikassu Youtube Suomikassu Twitter Suomikassu Discord

Kyselyt palaavat taisin kesätauolta. Arki alkaa ja kesälomat on pidetty... toivottavasti. On aika aloittaa kyselyt lukijoiden kartoituksella.

Suomikassu-sivusto on ollut pystyssä kohta puolisen vuotta. Sivustoa on kehitetty, ominaisuuksia lisätty ja toiminnallisuuksia paranneltu. Sisältöä on tullut kuitenkin sivustolle vielä vähänlaisesti, sillä aikaa on mennyt verkkosivun rakenteluun ja viilailuun. Mutta nyt, kun sivusto alkaa olemaan suht hyvin kunnossa, voidaan tulevaisuudessa keskittyä enemmän sisällön tuottamiseen. 

Suomikassu etsii vielä suuntaansa  ja siksi sivuston lukijat ovat tärkeitä. Minkälainen sisältö on lukijoille tärkeintä? Onko lukijoilla jopa uusia ehdotuksia ja ideoita Suomikassun sisällöksi? Kerro kommenteissa.

Kysymys kuuluukin: Minkälaista sisältöä toivoisit Suomikassu-sivustolle? Kyselyyn voi vastata vaikka kaikkiin vaihtoehtoihin, joten laita ruksia ruutuun niihin sisältöihin, joita haluaisit tulevaisuudessa lukea Suomikassu-sivulla. Vastaa kyselyyn alla:

Kerro toiveistasi tarkemmin kommenttialueella.


Oletko lukenut jo nämä jutut?


Kommenttialue

Voit kommentoida nimimerkillä kirjautumatta tai kirjautumalla