Kalenteri | 2022 syyskuu elokuvatallenteet

01.09.2022

Nyt voit ennakkotilata syksyn pimeneviin iltoihin elokuvat suoraan Suomikassun elokuvakaupasta!

01.09.2022 | Kirjoittanut: Erkki Alho 
Seuraa Suomikassua:
Suomikassu Facebook Suomikassu Instagram Suomikassu Youtube Suomikassu Twitter Suomikassu Discord

Ilmoista päätellen syksy ja syyskuu on saapunut. Alla kuukauden tulevat elokuvatallenteet piristämään pimeneviä iltoja ja nyt ensimmäistä kertaa pystyt tilaamaan tuotteet suoraan Suomikassun elokuvakaupasta! Paina vain kuvaa ja pääset tutkimaan tarkemmin elokuvaa ja klikkaamaan sitten tietysti ostoskoriin.

5.9. pääsemme heti syksyn aluksi nauttimaan huippuelokuvasta Everything Everywhere All at Once. Lue Suomikassun viiden tähden arvostelu elokuvasta täältä. Viikinkimeininkiä meille tarjoilee puolestaan The Northman, jonka neljän tähden arvostelun pääset lukemaan täältä.

12.9. julkaistaan Disney/Pixarin uutukainen ja onnistunut Toy Story -esiosa Lightyear. Voit lukea Suomikassun arvostelun elokuvasta täältä.

19.9. saapuvat uusintajulkaisut elokuvista Star Trek V ja Star Trek VI ensimmäistä kertaa 4K Ultra HD -versioina ja remasteroituina.

26.9. on ruuhkapäivä ja saamme paljon mielenkiintoisia julkaisuja. Nostona hyvin vastaanotettu Elvis-elokuva. Julkaisunsa saavat myös Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull hienona 4K Ultra HD Steelbook-versiona sekä Star Trek: The Motion Picture (1979) Director's Edition ja vieläpä sekin 4K Ultra HD -versiona. Mielenkiintoinen uutuus on myös Paranormal Activity -elokuvan tuottajien uutuukainen the Bay.

Käy läpi koko syyskuun listaus alta ja pistä elokuvat kuvien kautta kätevästi tilaukseen suoraan Suomikassun elokuvakaupasta.

Julkaisukalenterin tiedot, kansikuvat ja päivämäärät ovat alustavia. Kalenteria päivitetään, kun muutoksia tapahtuu.

Mitä julkaisuja lähtee ostoon? Mitkä julkaisut ovat kaikista odotetuimmat? Voit kertoa kommenteissa.05.09.2022

Maanantai

Kokoelmat


09.09.2022

Perjantai


12.09.2022

Maanantai


19.09.2022

Maanantai

Kokoelmat


23.09.2022

Perjantai


26.09.2022

Maanantai

Kokoelmat


Mitä mieltä olet syyskuun julkaisuista? Mitä laitoit tilaukseen? Kerro se kommenteissa. Tämän julkaisukalenterin kansikuvat, julkaisupäivät ja muut tiedot ovat alustavia. Listaa täydennetään sitä mukaan, kun muutoksia ja lisäyksiä tulee kuukauden aikana.


KOMMENTOINTI


ARTIKKELIT


KAUPPA